uvařil 24. 4. 2013 17:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2013 17:12
prsa kuřecí, slanina anglická, vejce, sýr eidam, cibule, paprika sušená sladká, koření grilovací, sůl, pepř, olej olivový, petrželka, máslo, rýže, cibulka jarní, koření hřebíček, cibule, sýr tavený, sýr niva, sýr hermelín, smetana, sůl, pepř bílý
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit