uvařila 30. 5. 2012 18:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 5. 2012 18:59
stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, máslo, olej, cibule červená, bujón drůbeží, voda, máslo, cibule červená, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurky sterilované, hořčice, křen, smetana sladká, mouka hladká, hořčice, křen
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem