uvařila 15. 12. 2013 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2013 12:23
otruby ovesné, mouka špaldová hrubá, mouka pšeničná, tuk rostlinný, žloutek, mléko obilné, cukr třtinový, fruktoza vanilková, pudink smetanový, ořechy pistáciové nesolené, mléko obilné, máslo, cukr třtinový, čokoláda hořká, ořechy pistácie
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni