uvařila 14. 11. 2010 08:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 11. 2010 08:13
kuře, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, hořčice dijonská, nať petrželová, cukr krystal, mrkev, hrášek, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej, brambory, voda, citron, kapie červená
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni