uvařila 8. 6. 2010 21:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2010 21:47
mouka polohrubá, mouka hladká, olej, vejce, cukr moučkový, sůl, droždí čerstvé, mléko, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, vejce, marmeláda, rebarbora, cukr skořice, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, tuk, vejce
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili