uvařila 31. 7. 2010 13:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2010 13:52
mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, droždí čerstvé, žloutek, máslo, sůl, mléko, kůra citronová, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, tvaroh, cukr moučkový, tuk
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny