uvařil 3. 1. 2021 19:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 1. 2021 19:17
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, žloutek, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, droždí čerstvé, rum, ořechy vlašské, mléko, cukr, kůra citronová, rum, máslo, cukr moučkový
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník