uvařila 7. 8. 2012 13:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 8. 2012 13:46
droždí čerstvé, cukr, mouka hrubá, mouka polohrubá, sůl, mléko, vejce, máslo, strouhanka, tvaroh, mák, cukr moučkový, máslo, švestky, borůvky, jahody, maliny
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 08:19
Přidáno 28. 9. 2024 08:03
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám