uvařila 9. 4. 2010 21:21
Natřeme tvarohovou nádivku...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2010 21:21
Natřeme tvarohovou nádivku...
mléko, olej, cukr krystal, sůl, vejce, žloutek, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí čerstvé, tvaroh, cukr vanilkový, cukr skořice, žloutek, pudink vanilkový, vejce, cukr, mandle
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí