uvařila 19. 11. 2012 20:15
Labužník-jablka,smetana a ořechy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2012 20:15
Labužník-jablka,smetana a ořechy
mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, mléko, olej, kakao, kypřící prášek do pečiva, jablko, ořechy, vejce, smetana ke šlehání, cukr krupice, poleva čokoládová
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 30. 9. 2024 12:00
Přidáno 30. 9. 2024 11:21
Přidáno 30. 9. 2024 10:01
Zahradnice Andrea vysvětluje: Jak správně zalévat rajčata, kolik vody je potřeba i kdy je na zalévání ten nejlepší čas
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování