uvařila 25. 2. 2012 13:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2012 13:56
těstoviny lasagne, cibule, lilek, sýr strouhaný, slanina, sádlo, koření garam masala, koření grilovaná zelenina, koření adžika, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, koření adžika, koření garam masala, pepř mletý, sůl
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou