uvařila 26. 9. 2016 19:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 9. 2016 19:31
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, citron, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, cukr moučkový, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, želé dortové, tuk, mouka
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva