Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Janetjones uvařila 27. 7. 2017 21:42 Obalovaný špiz se sýrem a kuřecím masem s bramborovou kaší 0 0 Okomentovat
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min