uvařil 29. 2. 2024 11:27
Jitrnice s medovým zelím a stouchanymi bramborami se škvarkama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 2. 2024 11:27
Jitrnice s medovým zelím a stouchanymi bramborami se škvarkama
jitrnice, zelí kysané, med, brambory, škvarky, olej, cibule, mouka hladká, pepř zelený, petrželka, sůl
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit