uvařila před 12 hodinami
Prsíčka z divoké kachny sous-vide
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila před 12 hodinami
Prsíčka z divoké kachny sous-vide
kachna, koření hřebíček, pepř mletý, sůl, jalovec, tymián, máslo, slanina anglická, lusky fazolové, rýže, zelenina
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
Hrníčkové jahodové koláče: Zkuste tradiční spojení s jogurtem, nebo netradiční s tapiokou