uvařila 9. 8. 2009 12:08
Dobrý nedělní oběd
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2009 12:08
Dobrý nedělní oběd
losos, olej, sůl, mouka, smetana kysaná, majonéza, šťáva citronová, cukr, omáčka worcesterová, křen strouhaný, sůl
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny