Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Jídelní rozmary slavných: Dustin Hoffman je vegetarián, miluje míchaná vajíčka a na cuketových plackách by si taky pochutnal
Krůtí roládka se žampiony, mrkví, celerem a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova 50 min