uvařila 17. 2. 2010 20:01
zálievky dáme len toľko, aby posledný rad baklažánov nebol zaliaty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 20:01
zálievky dáme len toľko, aby posledný rad baklažánov nebol zaliaty
rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče, lilek
Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?
Minutkový hovězí guláš: Maso naložené předem do oleje je křehké a měkké, správný gulášový šmak dodají cibule i kapie
Herečka Jennifer Lopez připravuje na Vánoce pomalu pečenou vepřovou plec marinovanou ve speciální směsi koření