uvařil 13. 3. 2010 17:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 3. 2010 17:19
těstoviny makaróny, žampióny, olej arašídový, česnek, rajče sušené v oleji, sůl, pepř bílý mletý, bazalka čerstvá, sýr ricotta, žloutek, smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, pažitka, petrželka zelená, sůl, pepř bílý mletý
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr