uvařila 3. 2. 2011 18:33
před poslední vrstvou těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2011 18:33
před poslední vrstvou těsta
mouka hladká, tuk hera, vejce, droždí sušené, cukr, jablko, brusinky sušené, cukr skořice, cukr vanilkový, cukr, mák mletý, cukr, kůra citronová, mléko, vejce
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí