uvařila 28. 5. 2011 15:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 5. 2011 15:15
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, mandle mleté, olej, voda, mandlové aroma, tvaroh kostka, pomazánkové máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, kompot jahodový, kompot jahodový, želé červené dortové, cukr krupice, tuk, mouka polohrubá
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili