uvařila 20. 10. 2016 10:36
Z těsta vypracujeme bochánek a necháme zabalený v potravinové fólii odpočívat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2016 10:36
Z těsta vypracujeme bochánek a necháme zabalený v potravinové fólii odpočívat
maso hovězí s kostí, cibule, mrkev, celer, petržel, koření nové koření, pepř, sůl, česnek, voda, mouka hladká, vejce, olej, kurkuma, sůl
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě