uvařila 20. 10. 2016 10:36
Popravdě, nejsou chutné jenom v polévce, ale jako příloha i hlavní chod.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2016 10:36
Popravdě, nejsou chutné jenom v polévce, ale jako příloha i hlavní chod.
maso hovězí s kostí, cibule, mrkev, celer, petržel, koření nové koření, pepř, sůl, česnek, voda, mouka hladká, vejce, olej, kurkuma, sůl
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?