uvařila 10. 4. 2021 15:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 4. 2021 15:42
mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, cukr krupice, kůra citronová, mléko, máslo, žloutek, droždí čerstvé, máslo, jablko, cukr, skořice, pudink vanilkový, rozinky, ořechy, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, drobenka, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Buřty na pivu můžete připravit na sto způsobů. Některá pravidla se ovšem musí dodržet pokaždé, jinak budete zklamaní
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer