uvařila 10. 7. 2011 17:04
orestované maso podlijeme vínem,přidáme houby a dusíme do skoroměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2011 17:04
orestované maso podlijeme vínem,přidáme houby a dusíme do skoroměkka
kližka hovězí, krkovice vepřová, tuk, cibule, česnek, koření provensálské, hříbky sušené, víno červené, mrkev, mouka hladká, rozmarýn
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Už máte holandskou troubu? Kotlík nejen pro trampy zkrátí dobu vaření a udrží živiny!
Holka u plotny vaří: Jak na šťavnaté řízky z kuřecích prsou? Plněné bylinkovým máslem chutnají božsky