uvařila 10. 7. 2011 17:04
orestované maso podlijeme vínem,přidáme houby a dusíme do skoroměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2011 17:04
orestované maso podlijeme vínem,přidáme houby a dusíme do skoroměkka
kližka hovězí, krkovice vepřová, tuk, cibule, česnek, koření provensálské, hříbky sušené, víno červené, mrkev, mouka hladká, rozmarýn
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček