uvařila 10. 7. 2011 17:06
k podušenému masu přidáme všechny zbylé suroviny a doděláme ještě 15minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2011 17:06
k podušenému masu přidáme všechny zbylé suroviny a doděláme ještě 15minut
kližka hovězí, krkovice vepřová, tuk, cibule, česnek, koření provensálské, hříbky sušené, víno červené, mrkev, mouka hladká, rozmarýn
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Skořice jako voňavé zimní koření: Skvěle se uplatní v jogurtu a sladkých moučnících, ale výtečně dochutí i maso
Jak neztratit motivaci k hubnutí? Odměňujte se a foťte, jak se vaše tělo mění
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní