uvařila 2. 11. 2012 16:16
Na osmaženou slaninu dáme zatáhnout maso.Přidáme cibuli a necháme zavadnout.Přidáme protlak,bujón,podlijeme a dusíme.K měkkému masu přidáme hříbky i s nálevem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2012 16:16
Na osmaženou slaninu dáme zatáhnout maso.Přidáme cibuli a necháme zavadnout.Přidáme protlak,bujón,podlijeme a dusíme.K měkkému masu přidáme hříbky i s nálevem.
kýta vepřová, slanina anglická, cibule, chilli paprika čerstvá, bujón zeleninový, protlak rajčatový, kunovjanka hříbky, cibulka lahůdková
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?