uvařila 24. 2. 2015 18:35
Omáčku naředíme smetanou,dochutíme a provaříme.Vložíme prohřát šišky a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2015 18:35
Omáčku naředíme smetanou,dochutíme a provaříme.Vložíme prohřát šišky a podáváme
maso vepřové mleté, smetana na vaření, cibule, solamyl, petrželka, sůl, pepř mletý, strouhanka, slanina gazdovská, zelenina kořenová, víno bílé, olej, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, olej
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky