uvařila 19. 7. 2012 16:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 7. 2012 16:48
maso mleté mix, cibule, česnek, sůl, pepř, bazalka čerstvá, koření oregáno, majoránka, koření provensálské, paprika sušená sladká, kmín drcený, vejce, mouka hladká, petrželka, strouhanka, rohlík, paprika, paprika čerstvá bílá, rajče, česnek, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, kečup sladký, bujón hovězí, bujón zeleninový, kukuřice sterilovaná, mouka hladká, voda
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí