uvařila 21. 10. 2018 13:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2018 13:41
mouka hladká, soda jedlá, cukr moučkový, med, máslo, vejce, smetana zakysaná, jablko, skořice, cukr moučkový, mléko, zlatý klas, piškoty dlouhé, piškoty, poleva čokoládová, čokoláda bílá, olej, smetana zakysaná, máslo, džem meruňkový
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?