uvařil 4. 12. 2009 21:35
Rozdělíme na 8 dílů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2009 21:35
Rozdělíme na 8 dílů
mléko, cukr, máslo, vanilkové aroma, sůl, mouka hladká, droždí sušené, meruňky sušené, šťáva pomerančová, máslo, cukr, rum, lupínky mandlové, olej
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku