uvařila 17. 1. 2014 21:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2014 21:39
droby kachní, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká, cibule, droždí, máslo, vejce, česnek, sůl, pažitka, petrželka
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima