uvařila 18. 5. 2010 15:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2010 15:17
mouka hladká, vejce, cukr, prášek do pečiva, voda, olej, kompot broskvový, šlehačka 33%, ztužovač šlehačky, cukr, smetana zakysaná, pudink vanilkový, šťáva kompotová, cukr, tuk, mouka
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř