uvařila 2. 6. 2012 22:00
přilepení stužky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2012 22:00
přilepení stužky
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, kypřící prášek, sůl, ananasové aroma, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, máslo, marmeláda, hmota potahovací
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Vepřenky pečené v troubě: Budou krásně šťavnaté, když maso umeleme i s tukem, fantastickou chuť dodá správné koření