uvařil 11. 2. 2011 16:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 2. 2011 16:31
bílek, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy vlašské, prášek do pečiva, tuk hera, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, galaretka, jogurt bílý, šlehačka, tvaroh ve vaničce, cukr, šťáva citronová
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?