uvařil 3. 6. 2015 12:36
Pečicí plech z horkého piškotu sejměte a plát nechte vychladnout. Nožem ho rozdělte na pruhy dle rozměru použité formy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 6. 2015 12:36
Pečicí plech z horkého piškotu sejměte a plát nechte vychladnout. Nožem ho rozdělte na pruhy dle rozměru použité formy
vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, smetana ke šlehání, vodka citronová, želatina, jahody, cukr moučkový
Mexická snídaně huevos rancheros aneb Rančerská vejce: Takhle se správně dělají
Holka u plotny radí: Jak využít zeleninové natě? Z kedlubnové udělejte zelí, z mrkvové pesto
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle