uvařila 3. 9. 2019 14:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2019 14:29
víno saké, mirin, nudle, mořské řasy, řasa nori, vejce, pasta miso, houby shiitake, omáčka sojová kikoman, pórek, kosti vepřové, bůček vepřový, zázvor, fazole mungo, cibulka jarní, česnek, cibule
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky