uvařila 21. 6. 2011 16:08
osmažíme slaninu,cibulku,zalijeme vodou,rozdrobíme bujon,necháme ho rozvařit,poklademe paprikama a pečeme 20 minut nezakryté
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 6. 2011 16:08
osmažíme slaninu,cibulku,zalijeme vodou,rozdrobíme bujon,necháme ho rozvařit,poklademe paprikama a pečeme 20 minut nezakryté
maso, paštika ďábelské tousty, cibule, vejce, kmín drcený, strouhanka, libeček, slanina vcelku, sádlo, paprika čerstvá červená, sýr, bujón zeleninový, voda
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli