uvařila 14. 4. 2019 22:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2019 22:40
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, sůl, kůra citronová, tvaroh měkký, vejce, mléko, droždí čerstvé, mléko, cukr krupice, mák mletý, strouhanka, skořice mletá, kompot, šťáva z kompotu, pudink vanilkový, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení