uvařila 8. 6. 2014 14:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2014 14:54
vejce, cukr, esence rumová, mandle mleté, mouka pšeničná, moučka škrobová, vanilková omáčka v prášku, cukr, mléko, mandle mleté, jahody, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, jahodová marmeláda, jahody, lupínky mandlové, šlehačka, čokoládové vločky, ořechy pistácie
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost