uvařila 5. 5. 2009 09:05
... a zapečeme dozlatova
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2009 09:05
... a zapečeme dozlatova
těstoviny špagety, olej olivový, cibule, česnek, luncheon meat konzerva, rajče loupané, koření kari, paprika sušená sladká, koření oregáno, tymián, petrželka zelená, sůl, pepř, gnocchi, pórek, smetana zakysaná, sůl, pepř, máslo, sýr
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza