uvařila 5. 3. 2011 12:35
přidáme ostatní ingredience
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 3. 2011 12:35
přidáme ostatní ingredience
játra drůbeží, cibule, lečo, kapie sterilovaná, okurky sterilované, omáčka sojová, koření chilli, kečup ostrý, pepř, sůl, olej, brambory, majoránka, pepř, sůl, vejce, kmín celý, mouka hladká, olej
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr