uvařila 22. 9. 2015 14:24
pokrájejte cibuli i okurku na tenké plátky, ve vrstvách prosolte a odložte do chladu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2015 14:24
pokrájejte cibuli i okurku na tenké plátky, ve vrstvách prosolte a odložte do chladu
okurka salátová, cibule červená, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná, kopr čerstvý, cukr, balsamico
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky