uvařila 19. 12. 2019 11:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 12. 2019 11:29
houby sušené, mouka, smetana, kopr, ocet, jablko, hořčice, mléko, cukr, máslo, cibule, jalovec, mouka, vývar masový, šťáva citronová, cukr, nať petrželová, slanina, játra, zelenina kořenová, mouka hladká, smetana, petrželka, pepř, olej, cibule, rajče, šlehačka, mouka hladká, koření kari, voda
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!