Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fotografie k receptu Omáčky Ch, J, K (chalupářská koprovka, jablečná s hořčicí, jalovcová, játrová, kari s rýží)

Sdílete tuto fotku s přáteli

Uvařený recept

Další fotky kuchařky tejaja

Kategorie a štítky receptu Omáčky Ch, J, K (chalupářská koprovka, jablečná s hořčicí, jalovcová, játrová, kari s rýží)

Suroviny receptu Omáčky Ch, J, K (chalupářská koprovka, jablečná s hořčicí, jalovcová, játrová, kari s rýží)

houby sušené, mouka, smetana, kopr, ocet, jablko, hořčice, mléko, cukr, máslo, cibule, jalovec, mouka, vývar masový, šťáva citronová, cukr, nať petrželová, slanina, játra, zelenina kořenová, mouka hladká, smetana, petrželka, pepř, olej, cibule, rajče, šlehačka, mouka hladká, koření kari, voda