uvařila 9. 2. 2021 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2021 12:28
sádlo, mouka hladká, mléko, smetana sladká, cukr, víno bílé, houby, protlak rajčatový, olej, cibule, estragon, petrželka, tvaroh kostka, česnek, pepř, ocet vinný, pažitka, klobása moravská, sádlo, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar, pepř, paprika čerstvá zelená, olej, cibule, protlak rajčatový, vývar zeleninový, pepř
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny