uvařila 5. 11. 2012 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2012 17:44
brambory, maso mleté, maso vepřové, kuře, zelí bílé, řepa červená, mrkev, celer, cibule, koření nové koření, bobkový list, masox, pepř, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, ocet, česnek, smetana zakysaná, petrželka, libeček
Babské rady: Jak skladovat cibuli, aby dlouho vydržela? Pomoci můžou i vyprané punčochy
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda