uvařila 11. 8. 2015 15:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2015 15:11
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, kakao, vejce, mléko, olej, jogurt bílý, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, tang pomerančový, voda, pudink vanilkový
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky