uvařila 14. 10. 2011 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2011 12:28
petržel, celer, mrkev, cibule, šťáva citronová, jogurt, pepř, sůl
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes