uvařila 10. 9. 2015 23:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2015 23:11
mouka hladká, prášek do pečiva, smetana, vejce, cukr krupice, sůl, mléko, máslo, švestky, rum, povidla švestková, voda, skořice mletá, kůra citronová, badyán, cukr vanilkový, cukr krupice, šlehačka
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá